Hírek

... ...
A BIZTONSÁG AZ ELSŐ A NÖVÉNYVÉDELEMBEN IS
2021-03-05
A BIZTONSÁG AZ ELSŐ A NÖVÉNYVÉDELEMBEN IS
2021-03-05

 

Aki növényvédelemmel foglalkozik tudja, hogy megfelelő eszközök nélkül nem végezhetünk biztonságos és hatékony munkát. Igaz ez akkor is, ha a kijuttatással foglalkozó ember, a környezet, vagy a védeni kívánt növény szempontjából vizsgáljuk a helyzetet.

KÖZÉPPONTBAN A NÖVÉNYVÉDELMI GÉPEK

A növényvédelem egyik központi eleme a növényvédelmi gép. A gép megfelelő műszaki állapota, mely garantálja a biztonságos, hatékony és üzemszerű működést, nagyon fontos. Ugyancsak fontos a gép megfelelő működése szempontjából annak tisztasága is.

A gép tisztaságának szerepe különösen akkor alapvető, mikor pl. a gyomirtási munka során egyik növénykultúrából a másikban megyünk át.  Ilyenkor az érzékeny növénykultúrában súlyos gazdasági kárral járó fitotoxikus tüneteket, vagy akár kipusztulást okozhat, ha a gépben maradó növényvédőszer maradékok nem kellő körültekintéssel és alapossággal távolítjuk el.

Ugyancsak gondokat okozhat, ha a kultúra váltás során a korábban használt növényvédőszernek nincs engedélye az új növénykultúrában, így szélsőséges esetben nem engedélyezett szermaradék szennyezheti azt.

TÖKÉLETES TISZTASÁG AZ ALAP – AGROCLEAN LIQUID

Tekintettel a körülményekre a tökéletes tisztaságból nem engedhetünk. Ehhez azonban speciális tisztító szerre van szükség, ami a felhasználási javaslat alapján biztosítja a megfelelő hatást. Ezekhez a magasszintű elvárásokhoz lett fejlesztve az AGROCLEAN LIQUID termékünk. AZ AGROCLEAN LIQUID nagy hatékonyságú tisztító szer, mely a növényvédő gépek belső és külső mosására biztosít tökéletes megoldást.

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS

Nem okoz gondot Az AGROCELAN LIQUID használata során, a mosás közben keletkezett mosólé kezelése sem, mert azt - a használati utasítás alapján - a kezelt állományra vissza tudjuk permetezni a növényállományra, a kultúra és a környezet károsítása nélkül, hiszen a termék biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz.

KORRÓZIÓVÉDELEM

Az AGROCLEAN LIQUID a szezonközi és szezonvégi mosások esetén is jó szolgálatot tesz. Korróziógátló hatása miatt a nagyértékű permetező gépeket védi a maró hatású növényvédőszerek és egyéb anyagok korrozív hatásától. Ezzel a gép tartós üzemképességéhez és biztoságához is hozzájárul.

Az olyan nagy odafigyelést és precizitást igénylő munka esetén, mint a növényvédő gépek tisztasága nem megengedhető, hogy ne a legjobb és legbiztonságosabb megoldást válasszuk. Erre jelent tökéletes megoldást az AGROCLEAN LIQUID. A termék használatával kapcsolatban keresse ALBA MILAGRO szaktanácsadóját.




Vissza