RÓLUNK

HATÉKONYSÁG
Az Alba Milagro 1988 óta gyárt speciális műtrágyákat. Az innováció már a kezdetektől stratégiánk központi eleme. Az Alba Milagro termékek kombinálják a hatékonyságot és a biztonságot, mivel termékfejlesztésünk célja a tápelemek biológiai hatékonyságának maximalizálása a növények természetes növekedésének biztosítása érdekében.

TUDÁS ÉS TAPASZTALAT
Bár az Alba Milagro széleskörű ismeretekkel rendel- kezik a növénytermesztés terén, továbbra is együttműködünk termékeink felhasználóival annak érdekében, hogy tapasztalataikat felhasználhassuk az új termékek és új technológiák kifejlesztése során. Az agrárágazatban működő vezető vállalatok - melyek saját termékeik előállításával bíztak meg bennünket - teljes mértékben felismerték tudásunkat, a gyártási folyamatban szerzett tapasztalatainkat és technológiánk minőségét.

GLOBÁLIS JELENLÉT
Az évek során az Alba Milagro nemzetközi jelenléte is növekedett, amely mára több, mint 50 országot foglal magában. Jelen vagyunk Közép- és Dél-Amerikában, a Földközi-tengeri régióban és a legfontosabb arab országokban, elérve a Távol-Keletet is.

BIOGAZDÁLKODÁSBAN ALKALMAZHATÓ TERMÉKEK
Számos MILAGRO termék használható az ökológiai gazdálkodásban (834/2007 EK rendelet). Ezek fontos alapot jelentenek e gyorsan fejlődő piaci szegmens számára.

PORTFÓLIÓNK
Termékportfóliónk egyrészt saját, valamint az egyetemekkel és a nemzetközi kutatóintézetekkel együttműködésben végzett folyamatos kutatás és fejlesztési tevékenységünk eredménye. Három szempont különbözteti meg az ALBA MILAGRO termékeit:

  • A fejlesztést, mind a módszerek, mind a technológiák alkalmazása tekintetében, környezetvédelmi szempontok vezérlik;
  • Hatékonyak és könnyen felhasználhatók;
  • Környezetbarátak.

MILAGRO ONLINE
Weboldalunkon, www.albamilagro.hu , hasznos információkat biztosítunk, mind a termékeinket forgalmazó kereskedők, mind termelő partnereink számára. A honlapon gyorsan és egyszerűen elérhetik a termékekre vonatkozó információkat és tájékozódhatnak a legfontosabb növényekre vonatkozó javaslatainkról. Továbbá ez a legegyszerűbb módja, hogy kapcsolatba lépjen velünk és megossza tapasztalatait, vagy épp javaslatait, hiszen a MILAGRO termékek a termelők igényeinek és fejlesztéseink eredménye.