Precíziós szolgáltatások
Mit tartalmaz a szolgáltatás?
Mi a precíziós és a helyspecifikus gazdálkodás között a különbség?
Precíziósan gazdálkodni annyit jelent, hogy elkezdjük mérni, elemezni és tervezni a gazdálkodási tevékenység lehető legtöbb tényezőjét. Ehhez nem kell más, csak változtatni a gondolkodásmódunkon. Amikor a megszokást és a véletlent felváltják a tényekre alapozó döntések, a termelékenység eredményessége elkezd növekedni.

Ezen alapul a helyspecifikus gazdálkodás is, de itt már nem a tábla a legkisebb egység, hanem a táblán belüli eltérő adottságú kezelési (menedzsment) zónák.

A modern technika lehetőséget ad az inputanyagok még pontosabb, opmálisabb felhasználására, amellyel tovább növelhető a gazdálkodás hatékonysága.

A FIELD EXPERT PRECISION FARMING keretében több szolgáltatásunk is elérhető helyspecifikus pontossággal. Keresse a GPS ikont a szolgáltatásoknál!
PRECÍZIÓSAN IS ELÉRHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK
  •  Precíziós tápanyag-gazdálkodási terv talajvizsgálattal (szántó)
  •  Precíziós tápanyag-gazdálkodási terv
  •  Precíziós tőszám terv és kijuttatási program (meglévő zónalehatárolás és precíziós talajvizsgálati eredmények esetén)
  •  Precíziós talajjavítási terv és kijuttatási program (meglévő zónalehatárolás és precíziós talajvizsgálati eredmények esetén)
  •  Precíziós fejtrágyázási terv NDVI érték alapján (kalászos, repce)